Eddigi partnereink

 

Kiemelt támogatóink:

Magyar Telekom Magyarország
A Magyar Telekom Magyarország vezető távközlési szolgáltatója. Vállalati kultúránk szerves része a társadalmi szerepvállalás, a jótékonyság. Programjaink keretében kiemelten kezeljük a gyermekek egészségügyi és szociális helyzetének javítását célzó programokat, továbbá a telefonos segélyszolgálatok támogatását. A fenntartható növekedés - vagyis a hosszú távon optimális környezeti feltételek - megteremtése érdekében támogatási stratégiánk fontos elemei még a kommunikációs hátránnyal küzdő közösségek felzárkóztatása, a "digitális szakadék" csökkentése, valamint a természetvédelem is.

 

Syngenta
A Syngenta elkötelezett a fenntartható mezőgazdálkodási módszerek fejlesztésében, ennek része a mezőgazdasági területen élő madarak védelme is. Ennek okán a CSR stratégia részeként támogatja az MME tevékenységét: szerepet vállal az Év Madara programban és madárvédelmi  felhívásokat küld a mezőgazdálkodóknak országszerte.

 

Ilcsi
Az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. professzionális, natúr, problémamegoldó kozmetikumokat gyárt, hogy így segítse az emberek bőrproblémáiból származó testi és lelki gondjainak és gátlásainak természetes módon való kezelését. Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tiszteljük az élet minden formáját, ezért a termékeink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket, és nem használunk állati eredetű anyagot.

 

PORT.hu
A PORT.hu Magyarország legnagyobb szabadidős programokat kínáló internetes portálja. A kínálatban a kulturális események mellett a sport rendezvények is megjelennek. Különösen nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a látogatóink figyelmét felhívjuk a természetben, a szabad és friss levegőn űzhető tevékenységekre. Ahhoz, hogy környezetünk még hosszú ideig alkalmas legyen szabadidőnk hasznos eltöltésére, óvnunk-védenünk kell természeti értékeit. A környezet- és természetvédelem mindannyiunk szívügye, s a fenntartható fejlődés érdekében feladata.

 

Környezetvédelmi Alap Célelőirányzat (KAC)
A Környezetvédelmi Alap egyesületünk tevékenységének egyik legfontosabb támogatója, segítségével hosszabb távon fenn tudtuk tartani természetvédelmi projektjeinket.

 

LIFE
Az Európai Unió LIFE programja jelenleg egy több éves parlagisas-védelmi programot támogat, amely jelentős mértékben hozzájárulhat e világszerte veszélyeztetett madárfaj hazai állományának fennmaradásához, növekedéséhez.

 

RSPB - szervezetfejlesztés
Angol partnerszervezetünk (Royal Society for the Protection of Birds) szakértők bevonásával tett javaslatokat az egyesületünk működésének javítására. Anyagi támogatással tette lehetővé, hogy a pályázati úton nehezen fenntartható, ugyanakkor az egyesületi élet szempontjából fontos területeken (pénzszerzés, szervezetfejlesztés, általános működés) előreléphessünk.

 

Siegler Ügyvédi Iroda Weil, Gotshal & Manges
A Siegler Ügyvédi Iroda Weil, Gotshal & Manges a Pro Bono programja keretében 2007 eleje óta ellenszolgáltatás nélkül segíti jogi tanácsokkal a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület tevékenységét elsősorban szervezeti, egyesületi jogi, polgári jogi és munkaügyi kérdésekben.

 

Támogatóink:

Mountex 
www.mountex.hu

 

Startlap
A Startlap az internet legjavát kínálja rendszerezett, ellenőrzött formában. Célja, hogy az internetezőket a lehető legegyszerűbb módon eljuttassa a legjobb és leghasznosabb hazai és külföldi oldalakra. Lap.hu rendszer, tematikus linkgyűjteményeket tartalmaz, melyek közt 52 db madarakkal foglalkozó tematikus linkgyűjteményt szerkesztek. Számos madarakkal foglalkozó lap.hu szerkesztőjeként fontosnak tartom madár- és természetvédelem, az MME támogatását, melyet az általam szerkesztett tematikus linkgyűjteményen elhelyezett reklámbannerekkel is igyekeztem realizálni.

Remélem, hogy ellátogatva akár a www.madaraszat.lap.huwww.madartan.lap.huwww.madarfoto.lap.huwww.madarbaratkert.lap.hu vagy az általam szerkesztett madaras linkgyűjtemének bármelyikére, az MME tagjai és szimpatizánsai is hasznos segítséget kapnak a világhálón fellelhető, a madarakhoz kapcsolódó információk böngészésehez. Terepmadarász múltamnak köszönhetően a madarakhoz való kötődésem megmaradt, leginkább a különféle csicsörkefajok /Serinus/ állnak közel a szívemhez, mely fajokhoz kapcsolódóan specifikus weboldalt állítottam össze:http://www.csicsorkeclub.diszmadarinfo.hu / Üdvözlettel: Hegedűs Zsolt

 

Gedeon András - Szemléletformálás
Az anyagi támogatás ösztönözte és segítette a régóta tervezett előrelépést az egyesület szemléletformáló programjai terén, egy országos program kiadványát készítettük el a támogató jóvoltából.

 

Vámőr Kft. - Szemléletformálás
A kft. rendszeres támogatása segített abban, hogy biztosabb lábakon álljon a madarász suli programunk és színvonalas kiadványokat jelentessünk meg.

 

Amennyiben bővebben érdekli Önt tevékenységünk, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

© MME-BirdLife Hungary »

© Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) | mme@mme.hu
Kiemelten közhasznú társadalmi szervezet | Postacím: 1121 Budapest, Költő u. 21.
Adószám: 19001243-2-43 | Számlaszám: 11712004-20011215